Unesco

Welkom op de site van de Nederlandse Unesco-Scholen. Wat doet jouw school met Unesco? En wat doen andere scholen daarmee? Bekijk elkaars projecten, vind lesmateriaal en speel de game!

Kies hier jouw UNESCO-school:

Wereldstages Beijing en Bangalore

China Globi

Ondernemerschap en interculturele vaardigheden zijn onmisbaar voor de toekomstige wereldburger. Op veel middelbare scholen realiseert men zich dat en wordt er binnen én buiten hun lesprogramma’s ingezet op deze thema’s. Zo zijn er al scholen waarbij leerlingen in het voorlaatste jaar op internationale stage gaan.

Voor ambitieuze leerlingen biedt Globi in oktober 2018 wederom twee unieke wereldstage-projecten in de dynamische wereldsteden Beijing en Bangalore. Door een week lang stage te lopen bij een internationaal bedrijf of instelling doen leerlingen al voor hun vervolgstudie interculturele werk- en leefervaring op. In oktober 2018 vindt de Wereldstage naar Beijing en naar Bangalore weer plaats en er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Bijgaand (klik op de naam van de stad) meer informatie over de Wereldstages Beijing en Bangalore. Stuur voor 15 juni Frederiek van Lieshout een mailtje via frederiek.vanlieshout@globi.nl voor meer informatie.

Per school staan wij maximaal 5 aanmeldingen toe – contact verloopt via de school.

Reageren


Contact UNESCO-scholen

Kortenaerkade 11 Postbus 29777
Den Haag 2502 LT Den Haag www.unescoscholen.nl

Contactformulier