Unesco

Welkom op de site van de Nederlandse Unesco-Scholen. Wat doet jouw school met Unesco? En wat doen andere scholen daarmee? Bekijk elkaars projecten, vind lesmateriaal en speel de game!

Kies hier jouw UNESCO-school:

Youth Speak Forum 14 maart

aiesec

Op woensdag 14 maart organiseren wij, de studentenorganisatie AIESEC, in 10 verschillende steden tegelijkertijd een Youth Speak Forum. Heel AIESEC Nederland zal zich verspreiden over tientallen scholen en zo zo’n 3000 bovenbouwleerlingen op hetzelfde moment onderwijzen over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Voor deze les gebruiken wij het World’s Largest Lesson concept van Unicef.

Voor deze nationale actie zijn wij nog op zoek naar scholen die mee willen doen in de omgeving van de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden, Maastricht, Enschede, Groningen, Tilburg en Nijmegen. Mocht uw school geïnteresseerd zijn, schroom niet om contact op te nemen met Nienke van der Veldt (nienke.vanderveldt3@aiesec.net).

Wij kijken er naar uit om samen met u Nederland weer een beetje wijzer te maken op het gebied van duurzaamheid. Tot de 14e!

Bijgevoegd de flyer met meer informatie en een foto van leerlingen die mee hebben gedaan aan World’s Largest Lesson in Colombia in augustus 2017.

Reageren


Contact UNESCO-scholen

Kortenaerkade 11 Postbus 29777
Den Haag 2502 LT Den Haag www.unescoscholen.nl

Contactformulier