Unesco

Welkom op de site van de Nederlandse Unesco-Scholen. Wat doet jouw school met Unesco? En wat doen andere scholen daarmee? Bekijk elkaars projecten, vind lesmateriaal en speel de game!

Kies hier jouw UNESCO-school:

Wereldstage China voor leerlingen

Globi wereldstage 1

Ondernemerschap en interculturele vaardigheden zijn onmisbaar voor de toekomstige wereldburger. Op veel middelbare scholen realiseert men zich dat en wordt er binnen én buiten hun lesprogramma’s ingezet op deze thema’s. Zo zijn er al scholen waarbij leerlingen in het voorlaatste jaar op internationale stage gaan.

Voor ambitieuze leerlingen biedt Globi in samenwerking met de Benelux Chamber of Commerce in Beijing in april 2018 een uniek wereldstage-project in de een van de meest dynamische wereldsteden op aarde: Beijing. Door een week lang stage te lopen bij een internationaal bedrijf in Beijing doen leerlingen al voor hun vervolgstudie interculturele werk- en leefervaring op. In april 2018 vindt de Wereldstage Beijing weer plaats en er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Bijgaand meer informatie over de Wereldstage Beijing en het reisverslag van afgelopen Wereldstage die in november 2017 plaatsvond.

Stuur Frederiek van Lieshout een mailtje via frederiek.vanlieshout@globi.nl voor meer informatie. Per school staan wij maximaal 5 aanmeldingen toe – contact verloopt via de school.

Globi wereldstage 2 IMG_1339

Reageren


Contact UNESCO-scholen

Kortenaerkade 11 Postbus 29777
Den Haag 2502 LT Den Haag www.unescoscholen.nl

Contactformulier