Unesco

Welkom op de site van de Nederlandse Unesco-Scholen. Wat doet jouw school met Unesco? En wat doen andere scholen daarmee? Bekijk elkaars projecten, vind lesmateriaal en speel de game!

Kies hier jouw UNESCO-school:

Debatteren op 2 september

Ben jij tussen de 14 en de 18 jaar oud en houd je van debatteren? Geef je dan nu op voor Let’s Meet! Er speelt een hoop in de wereld. Op het nieuws zien we aanslagen, de vrijheid van meningsuiting, Geert Wilders, vluchtelingen en islamofobie. Bijna iedereen heeft hier een emotie bij en bijna iedereen heeft een mening. Heb jij een mening over deze onderwerpen, dan kan je nu onderdeel worden van onze tentoonstelling!

Nest en Stichting Discussiëren Kun Je Leren slaan voor Let’s Meet de handen ineen. Jongeren van 14 t/m 18 jaar kunnen op zaterdag 2 september mee doen aan een masterclass en een debatbattle in Nest. De thema’s identiteit en diversiteit staan centraal. Debat en discussie combineren wij met een rondleiding door een tentoonstelling over deze thema’s.

Programma 2 september: Om 10.30 begint de masterclass, gevolgd door een rondleiding door de tentoonstelling. Daarna wordt de groep in tweeën gesplitst en begint het debat. Rond 14:30 is het programma afgelopen.

Meedoen? Meld je aan door een bericht te sturen met daarin je naam en telefoonnummer naar info@nestruimte.nl.

Reageren


Contact UNESCO-scholen

Kortenaerkade 11 Postbus 29777
Den Haag 2502 LT Den Haag www.unescoscholen.nl

Contactformulier